- Filtrul clorofilian aplicat la tratarea unor boli –

 

         Inepuizabilele resurse de sanatate ale naturii continua sa ne fie dezvaluite prin scrisorile cititorilor nostri. Surprinzatoare, adesea, prin ineditul lor, ele sunt garantate prin zeci de cazuri de vindecari. Putin cunoscuta si practicata, terapia invelirii in frunze si a expunerii ulterioare la soare coboara in timpuri stravechi, fiind regasita in satele noastre de munte, dar si in practicile calugarilor tibetani. Activat de caldura si lumina solara, filtrul de clorofila este un veritabil medicament.

 

   Descrierea tratamentului

 

         In lunile iunie, iulie, august si inceputul lui septembrie, in zilele insorite, intre orele 13.00-15.00, vreme de 20-30 de minute se acopera pielea intregului corp cu frunze mari de brusture. In timpul expunerii, razele solare, filtrate de clorofila, strabat epiderma si patrund pana in vasele de sange, de unde sunt reflectate inapoi. In acest proces, toxinele existente pe circuitele sangelui sunt eliminate la suprafata pielii o data cu transpiratia. La acest veritabil act terapeutic participa intreg organismul, care elimina o sudatie toxica de circa 300-400 de miligrame, in timp de 30 de minute.
         Expunerea corpului se face in pozitie orizontala, cu partea dreapta orientata in jos (intorsi pe o parte). Se recomanda ca sedinta de expunere sa se faca la inceput la intervale de o zi, timp de 8-10 zile, iar apoi zi de zi, pana la ameliorarea si vindecarea bolii.
         Sa avem in vedere necesitatea ca deshidratarea sa nu fie excesiva, pentru a nu se elimina prea multe saruri de potasiu, natriu, calciu si magneziu din organism.
         In timpul sedintelor, capul trebuie acoperit cu o palarie cu boruri largi sau cu o umbrela, pentru a se evita insolatia.
         Sa nu va nelinisteasca situatia in care dupa un interval de timp de la practicarea acestui tratament vor aparea simptomele de eliminare pe cale bucala a unei compozitii cu aspect purulent si cu miros respingator. Aceasta demonstreaza cresterea potentialului organismului de a elimina toxinele ce dospeau in anumite organe interne.
         Dupa cele 30 de minute de expunere la soare sub filtru clorofilian, se face un dus cald, in timpul caruia se maseaza usor mai intai talpile si mainile, apoi intregul corp.
         Ce boli pot fi tratate - toate formele de reumatism, afectiuni ale stomacului, plamanilor, intestinului, ficatului si ale cailor urinare.
         Regimul alimentar indicat in perioada terapiei cu filtru clorofilian este urmatorul: grau si alte cereale incoltite, paine graham, de secara sau de tarate, lapte si produse lactate, oua, miere, legume, fructe, polen, propolis. Sunt interzise: carnea, fumatul, alcoolul, cafeaua si condimentele, bauturile acidulate sau care contin cofeina si coloranti sintetici. 

Cauta articol

Nice Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterStumbleuponLinkedInPinterest