Cura dureaza 13 zile, este grea, dar este foare eficienta. Schimbarea metabolismului este asa de profunda incat la sfarsitul dietei se poate reveni la alimentatia normala fara a mai lua in greutate timp de 2 ani. Daca se respecta regimul zilnic punct cu punct, se poate pierde toata grasimea acumulatat in tesuturi. Cura trebuie urmata 13 zile, nici o zi in plus, nici o zi in minus.

 

   Recomandari:

 - Orice adaos de aliment in afara celor permise in cura (o bomboana, o guma de mestecat, un biscuit, un pahar de bere sau vin) impune oprirea imediata a curei, fiindca ea nu mai are nici un efect. Cura poate fi reluata abia peste 6 luni.

- Daca nu rezistati sa tineti dieta mai mult de 6 zile (respectand corect prevederile alimentare), opriti-va si reluati cura dupa 3 luni.

- Pentru a putea respecta dieta prescrisa, evitati in cele 13 zile vizitele sau musafirii.

- Daca va chinuie foamea, beti apa, cel putin 2 l/zi.

- Salata verde cuprinsa in dieta trebuie sa fie proaspata.

- Codul (pestele) poate fi inlocuit cu pastrav sau calcan.

- Cafeaua nu poate fi inlocuita cu ceai sau invers.

- Iaurtul natural este cel nepasteurizat, fara adaos de zahar sau fructe.

 

   Ziua 1

- mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar

- pranz: 2 oua fierte tari + 400 g spanac + 1 rosie

- cina: 200 g friptura de vaca + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie

 

    Ziua 2

- mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar

- pranz: 250 g sunca + 1 cutie iaurt natural

- cina: 200 g friptura de vaca + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie

 

   Ziua 3

- mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita

- pranz: 2 oua fierte tari + 1 felie sunca + 1 salata

- cina: telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct proaspat (mar, para, portocala)

 

    Ziua 4

mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita

pranz: 200 ml suc de portocale + 1 cutie iaurt natural

cina: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 250 g branza de vaci

 

   Ziua 5

- mic-dejun: 1 morcov mare ras

- pranz: 200 g cod fiert cu zeama de lamaie + 1 lingurita unt

- cina: 200 g friptura de vaca + 1 telina rasa

 

    Ziua 6

- mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita

- pranz: 2 oua fierte tari + 1 morcov mare ras

- cina: 1/2 pui + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie

 

   Ziua 7

- mic-dejun: 1 ceasca de ceai fara zahar

- pranz: nimic (bea multa apa, ajuta!)

- cina: 200 g cotlet de miel + 1 mar

 

    Ziua 8

- mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar

- pranz: 2 oua fierte tari + 400 g spanac + 1 rosie

- cina: 200 g friptura de vac + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie

 

   Ziua 9

- mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar

- pranz: 250 g sunca + 1 cutie iaurt natural

- cina: 250 g friptura de vaca + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie

 

    Ziua 10

- mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita

- pranz: 2 oua fierte tari + 1 felie sunca + 1 salata

- cina: 1 telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct proaspat (mar, para, portocala)

 

   Ziua 11

- mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita

- pranz: 200 ml suc de portocale + 1 cutie iaurt natural

- cina: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 250 g branza de vaci

 

    Ziua 12

- mic-dejun: 1 morcov mare ras

- pranz: 200 g cod fiert cu zeama de lamaie + 1 lingurita unt

- cina: 250 g friptura de vaca + 1 telina rasa

 

   Ziua 13

- mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 cub de zahar + 1 felie paine prajita

- pranz: 2 oua fierte tari + 1 morcov mare ras

- cina: 250 g pui + 1 salata cu ulei si zeama de lamaie

 

Cauta articol

Nice Social Bookmark

FacebookMySpaceTwitterStumbleuponLinkedInPinterest